HMT AS logo

Kontakt ossReferanserHjem

Holmen Maskinteknikk AS ble stiftet 1. november 2003 av Stein Holmen. Fra starten og fram til 2007 var driften basert på to agenturer: Sulzer pumper og AFT silprodukter. Agenturene var begge utstyr til papirindustrien. Med nedgangen i papirindustrien i Norge satset Holmen Maskinteknikk på et nytt forretningsområde for å demme opp for nedgangstiden.

Høsten 2007 ble selskapet godkjent for ansvarsrett innen ventilasjon og klima installasjoner. Faglig ansvarlig for avdelingen er Kyrre Magnus Tørhaug. Entreprenørvirksomheten baserer seg på offentlige og private kunder. I dag er agenturene overført til andre aktører og 100% av driften er basert på entreprenørvirksomheten. Holmen Maskinteknikk AS leverer både egenprosjekterte og eksternt prosjekterte prosjekter.

Økonomi: 2007 til 2009 var økonomisk sett dårlige år for selskapet. Fra årsskifte 2009 og til i dag har selskapet hatt en sunn og god utvikling. Selskapet ble i 2013 nominert som Gasellebedrift i Vestfold.

02.12.2014: Kyrre Magnus Tørhaug tiltrer som daglig leder. Alle aksjer er solgt til Vibeke Holmen Tørhaug og Kyrre Magnus Tørhaug.

05.03.2015:Holmen Maskinteknikk AS bytter navn til Holmen Miljøteknikk AS.